Välkommen Westpay AB som partner

Vi på FDT jobbar ständigt med att förbättra vårt erbjudande till dig som kund. Därför känns det riktigt kul att välkomna Westpay AB som partner. Westpay erbjuder betalterminaler och betallösningar som är i absolut framkant. Deras lösningar fungerar direkt tillsammans med allt som vi på FDT erbjuder. För att fira detta får ni nu ett erbjudande där ni har möjlighet att hyra en riktigt fin terminal som inte bara hanterar alla kort utan också har Swish inbyggt i terminalen.

Med Westpay stärker vi ytterligare vår förmåga att tillhandahålla marknadens bästa kassalösning.

Jobba hos oss!

Detaljhandeln är i ständig utveckling! Vill du vara med och påverka den? Det vill vi! Områden som digitalisering, automatisering och mobilitet ligger i fokus och vi på FDT har flera spännande projekt som vi jobbar med just nu och många fler på gång. Nyfiken? Klicka på bilden.

Kampanj på FDT Invoice

FDT Invoice är molnverktyget som digitaliserar, effektiviserar och automatiserar konterings- och attestflödet.

FDT Invoice är molnbaserat och nås via webbläsaren i datorn, surfplattan eller mobilen. Alla dina leverantörsfakturor konverteras till sökbara PDF:er och samlas i ett digitalt flöde. Du väljer om du vill att alla dina leverantörsfakturor ska skickas direkt till en inskannings- och tolkningsbyrå, eller om du själv vill skanna fakturorna.

Verktyget kan automatiskt kontrollera att fakturorna matchar underlagen: hyresfakturor matchas mot avtal och leasingfakturor matchas mot betalningsplanerna i kontrakten. Fakturorna konteras enligt ditt uppsatta regelverk och kan automatiskt kontrollera attesträttigheter. Fakturorna importeras till leverantörsreskontran där betalningar utförs. Dina upplagda leverantörer, konton och resultatenheter exporteras från affärssystemet till FDT Invoice.

Beställ senast 25 juni och få halva priset på månadskostnaden för FDT Invoice under 2020. För beställning ring 0920-243310.

Electrolux Home fortsätter sitt samarbete med oss på FDT System AB och tecknar ett nytt ramavtal gällande en komplett lösning för butiksdatasystem.

Vi är på utbildning 12 juni

Onsdagen den 12 juni har vi utbildning för hela företaget, och därför stänger supporten kl 12.00 den dagen.

Det går bra att maila oss på support@fdt.se och vi är åter som vanligt torsdag kl 08:00 och besvarar era frågor så snart vi kan.

Vid akuta ärenden, dvs avbrott i kassorna, går det bra att kontakta oss på 0920-24 33 55.

Vi tackar för visad förståelse!

Babyproffsen framtidssäkrar sin verksamhet tillsammans med FDT System AB

Babyproffsen tecknar ramavtal med FDT System AB avseende en komplett lösning för butiksdatasystem. Läs mer här…

https://www.mynewsdesk.com/se/fdt/pressreleases/babyproffsen-framtidssaekrar-sin-verksamhet-tillsammans-med-fdt-system-ab-2876558

FDT är med där det händer

På FDT system vill vi gärna vara långt framme när det gäller våra lösningar för butiksdata och det vill vi gärna visa för alla som är intresserade. Därför deltar vi nu på mässan – Retail Experience Live 2019. Besök oss i monter C25 på Kistamässan i Stockholm.

https://www.easyfairs.com/retail-experience-live-stockholm-2019/retail-experience-live-2019/.

FDT System får ny ägare

Sedan 2014 har vitvarukoncernen ELON Group ägt FDT System. Under den tiden har många viktiga steg tagits mot där FDT är idag. Ett ledande butiksdataföretag med nya, moderna spännande produkter. För att FDT ska få utvecklas ytterligare har ELON nu sålt företaget till Total Specific Solutions, TSS, som är en ledande aktör inom vertikala mjukvarulösningar.

”Förvärvet av FDT stärker vår position på den svenska marknaden, där vi framöver kommer kunna erbjuda lösningar från både Infoflex och FDT,” säger Ramon Zanders, koncernchef på TSS. ” Förvärvet är en del av en långsiktig strategi för TSS och FDT kommer fungera som en oberoende affärsenhet, ledd av VD Katarina Hökfors. 

https://www.mynewsdesk.com/se/fdt/pressreleases/fdt-system-i-luleaa-faar-ny-aegare-2860833

Svenska Pool & Spa implementerar vårt nya system Sellus i samtliga sina butiker!

Svenska Pool & Spa tecknar ramavtal med FDT System AB avseende en komplett lösning för butiksdatasystem. Svenska Pool & Spa går därmed in i FDTs nya systemlösning kallad Sellus.

https://www.mynewsdesk.com/se/fdt/pressreleases/svenska-pool-och-spa-framtidssaekrar-sin-verksamhet-tillsammans-med-fdt-system-ab-2853358

FDT säljer affärsområdet Squid

FDT har efter en strategisk översyn av verksamheten beslutat att avyttra affärsområdet Squid – ett butiksdatasystem som i första hand inriktar sig mot dagligvaruhandel, fashion och fast food. FDT är ett helägt dotterbolag till ELON Group AB publ. Köpare av verksamheten är Göran Johansson som fram till nu varit affärsområdeschef för Squid inom FDT. Försäljningen innebär att FDT kan fortsätta att fokusera på sin kärnverksamhet och utveckla sina lösningar gentemot detaljhandeln och Squid kan utvecklas i en positiv riktning på egen hand.

Under hösten har affärsområdet Squid lagts i ett separat bolag och det nya bolaget kommer att heta Squid Plus AB och VD och ägare till bolaget blir Göran Johansson.

Om du kör Squid idag och har frågor om hur detta berör dig, kontakta då Operativ chef/Säljchef  på FDT- Katarina Hökfors katarina.hokfors@fdt.se Tfn 0920-24 33 44